Wednesday, December 24, 2008

PLEASE PRAY

I REALLY HATE TO COME TO YOU GUYS AGAIN ASKING FOR PRAYER, BUT I HAVE BEEN HAVING A REAL PROBLEM WITH MY BACK HARD TO GO FROM GAS PEDAL TO BRAKE, BUT TODAY I DROVE TO THE STORE AND WHEN I GOT IN THE CAR I REALLY PULLED SOMETHING IN MY GROIN AREA I MEAN IT FELT LIKE IT RIPPED OUT. I CAN NOT USE MY RIGHT LEG VERY MUCH. I AM IN A LOT OF PAIN SO MUCH THAT I AM IN TEARS, THERE WILL NO ONE HERE TO HELP ME TOMORROW AND I CAN NOT GET UP AND DOWN ALONE. IF NOT BETTER BY FRIDAY I WILL HAVE TO GET AHOLD OF A DOCTOR.

IT SEEMS LIKE I AM ALWAYS COMING TO YOU FOR PRAYER. I FEEL BAD.

ON ANOTHER NOTE PASTOR DERRELL CHASTIEN FROM CALVARY CHAPEL FIRST LIGHT IN FT WORTH TEXAS IS GOING TO SEE MY NEPHEW. HIS WIFE AND SONS ASKED IF I KNEW ANY PASTORS IN THE AREA WHICH OF COURSE BEING IN CA HOW WOULD I KNOW. SO I TURNED TO CALVARY CHAPEL. KNOWING THERE SHOULD BE ONE THERE AND THERE WERE TWO ACTUALLY, BUT THIS IS THE PASTOR I REACHED FIRST. SO HE WILL BE GOING. THEY PUT A TRAC IN TIM TODAY HE IS STILL REALLY SEDATED AND CAN NOT RESPOND TO ANYONE, IT IS A MIRACLE HE IS STILL ALIVE HE TEMP IS UP TO DAY HE IS STILL LISTED AS EXTREMLY CRITICAL . IF HE MAKES IT THIS WILL TRULY BE A MIRACLE.

THANKS AGAIN FOR YOU SUPPORT ALL THE TIME, YOU ARE LOVED MORE THAN YOU ALL KNOW.

MARY

2 comments:

Calvary Chapel Shawnee said...

Lord bring healing to Mary according to Isaiah 53!

Pastor Steve

Anonymous said...

Praying for you Mary and your nephew. God can reach him in whatever state he is in. God may be keeping him alive so he can respond to the gospel. I am prayign the Lord works through this Pastor. That is a great thing you have done -to be able to contact this amn you don't know, and for him to be obedient to the call.

I hope you are better soon.
Ice would be good-and elevate your legs.

Chosen